Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

-
Nit
Seleccionar
  • Habitació 1
Habitacions i ocupació

Habitació 1

Habitació 2

Habitació 3

COMUNICAT CERTIFICAT COVID-19 ANDORRA

El passat 10 de novembre 2021 , el Govern Andorrà, va decretar noves mesures per a la prevenció de la COVID-19 en espais públics, que han estat comunicades a la seva web recentment segons segueix;

A Andorra es permet anar sense mascareta a la via pública i als espais exteriors. En cas que no es pugui mantenir la distància interpersonal de seguretat o si es produeixen aglomeracions de persones, es demana continuar utilitzant-la. La màscara continua sent necessària en espais interiors per a les persones més grans de vuit anys, i recomanable a partir dels sis anys.

El certificat COVID-19 és necessari a Andorra per accedir als locals de lleure nocturn, bars, restaurants i cafeteries. A partir del 29 de novembre l'obligatorietat de presentar el certificat s'amplia als balnearis, a les instal·lacions culturals i esportives (inclosos els museus, les biblioteques, els cinemes i gimnasos), a les perruqueries i centres d'estètica, als hotels i allotjaments turístics, a les sales de joc, als centres sociosanitaris i de dia ia les cases pairals. També cal presentar-lo a esdeveniments de més de 1000 persones que es facin a l'exterior i en esdeveniments de més de 100 que es facin a l'interior. Al sector de l'oci nocturn, els assistents hauran de disposar d'una prova ràpida d'antígens negatiu realitzat les darreres 12 hores.

Els menors de 16 anys estan exempts de presentar el certificat COVID per accedir als establiments, però hauran de seguir les mesures de prevenció, com ara portar la màscara (dels 8 als 16 anys).


MOBILITAT AMB ESPANYA I FRANÇA

En el cas d'Espanya, es permet la mobilitat per la frontera hispanoandorrana, tant d'entrada com de sortida, i no cal presentar cap certificat. El trànsit és lliure.

Per viatjar a França, cal acreditar que s'ha rebut la pauta completa de la vacuna com a mínim dues setmanes abans del viatge, haver passat la malaltia als sis mesos anteriors o tenir una prova PCR/TMA negativa dins de les 72 hores prèvies a l'arribada. No és necessari per a desplaçaments inferiors a 24 hores a Ariège i als Pirineus Orientals, ni per als menors de dotze anys.


VIATGES DES D'UN PAÍS TERCER

Qualsevol persona més gran de 12 anys que vulgui accedir a Andorra procedent de fora de la Unió Europea o Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega, el Regne Unit, Sant Marí, Suïssa i el Vaticà, haurà de disposar o bé d' un certificat de vacunació — pauta completa rebuda fa més de 14 dies-, de recuperació de la malaltia -s'ha passat la COVID durant els darrers 6 mesos- o una prova PCR/TMA amb resultat negatiu feta amb una antelació màxima de 72 hores abans d'accedir al Principat.

Caldrà portar el document a sobre en tot moment per mostrar-lo a les autoritats si aquestes ho requereixen. Com a excepció, les persones que provinguin de fora de la UE o els països assimilats, però que hagin fet una estada ininterrompuda de 10 dies o més en algun d'aquests països poden prescindir de disposar d'aquests certificats. Això sí, hauran de disposar d'una declaració jurada on s'indiqui la data d'entrada a la UE oa un dels països assimilats i presentar els documents acreditatius que ho justifiquin, com ara bitllets d'avió, reserves d'hotel, etc.
Finalment, en el cas dels visitants procedents de fora de la Unió Europea o Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega, el Regne Unit, Sant Marí, Suïssa i el Vaticà que s'allotgin en un establiment turístic durant 3 dies o més, a més de portar damunt aquesta documentació, hauran de deixar-ne una còpia a l'establiment on pernoctin, sigui el certificat de vacunació o recuperació, el resultat de la prova PCR/TMA o la declaració jurada. Els allotjaments hauran de portar un registre diari escrit dels usuaris i de la documentació facilitada.
En cas que no disposin de la documentació esmentada, hauran de fer un confinament preventiu obligatori de 14 dies, que es podrà reduir a 10 si se sotmeten a una prova diagnòstica TMA per detectar la COVID-19.

Es recomana a tots els visitants i turistes que tinguin previst viatjar Andorra properament, disposar del Certificat COVID digital vàlid a la UE.

Per a més informació, consulteu el següent enllaç:
Clic Aquí

Estival Group

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X