Andorra

  • El Pas de la Casa
  • Esquí en Grandvalira
  • Esquí en Grandvalira
  • Esquí en Grandvalira

Esquí

L'hotel Caribou és un hotel ideal per gaudir de l'esquí a Andorra. Per a aquells clients esquiadors que prefereixin allotjar-se en un hotel a peu de pistes i a més just al centre d'una destinació amb una àmplia oferta d'oci com és el Pas de la Casa, aquesta és l'opció perfecta, ja que es troba a 5 minuts a peu de les pistes de Grandvalira.

Grandvalira 

L’esquí és el rei a l’hivern, convertint a Andorra en un dels principals centres per a la pràctica dels esports de neu a Europa amb l’estació de Grandvalira com el seu màxim exponent.

Més de 200 km de pistes a la seva disposició l’esperen, Grandvalira és una de les millors i més extenses estacions del continent i que són fàcilment accessibles des de l’hotel Caribou.

Forfait

Adquireixi els seus forfets a la recepció i eviti perdre temps d’esquí fent cues innecessàries a les taquilles de l’estació.

Veure preus

  • Termoludisme
  • Senderisme
  • Ciclisme i bicicleta de muntanya
  • Shopping en Andorra

Altres activitats 

Andorra és molt més que esquí, durant tot l'any hi ha multitud d'opcions per gaudir d'aquest país on la natura, la gastronomia i la cultura són els seus pilars bàsics. A l'hivern, les motos de neu o les excursions amb raquetes de neu i la resta de l'any els Parcs Naturals, els centres d'activitats de Vallnord, Grandvalira o Naturlandia, el Palau de gel de Canillo, excursions a cavall o en quad i mil idees més que juntament amb la típica gastronomia de muntanya de les seves bordes i la visita dels seus museus i ruta del romànic o els seus encantadors pobles de muntanya, faran inoblidable la seva estada a Andorra.

Termoludisme

Andorra és un país d'aigües termals, els romans ja ho sabien. El nom d'Escaldes, fa referència precisament a això. El centre termolúdic de Caldea-Inuu és famós sent el centre del seu estil més gran del sud d'Europa. Li recomanem planifiqui una visita a aquest centre, submergeixi’s en les seves aigües i prengui el seu temps per gaudir d'algun tractament relaxant. El nostre personal de recepció l’ assessorarà i podrà reservar la seva entrada al centre termal amb tarifes preferents i sense pèrdues de temps.

Senderisme

El senderisme i altres activitats de muntanya com l'escalada, el barranquisme, les vies ferrades o els parcs d'aventura són els protagonistes, fora de l'hivern, a Andorra. Excursions a llacs, recórrer valls precioses i assolir els cims més bonics d'algun dels parcs naturals del país, són activitats realment úniques. Podem orientar-lo i proporcionar-li mapes perquè pugui organitzar-se pel seu compte, encara que si ho prefereix ens encarreguem de reservar un guia de muntanya professional que l'ajudarà a gaudir encara més d'aquests paisatges de muntanya increïbles.

Ciclismo y mountain bike

Andorra és una destinació destacada pel ciclisme sent destinació de proves com el Tour, la Vuelta a Espanya o campionats del món de bicicleta de muntanya. Les seves carreteres, ports de muntanya, senders i Bike Parks per la bicicleta de muntanya fan d'aquest petit país una de les principals destinacions de ciclisme d'Europa i un lloc ideal per passar uns dies de vacances esportives. Professionals com el "Purito" Rodríguez han escollit Andorra com el seu lloc d'entrenament per les característiques dels seus ports de muntanya i a l'altitud.

Shopping

Andorra és un centre de prestigi internacional per realitzar compres. Els preus dels seus articles són molt competitius per la seva baixa càrrega impositiva. A més, la seguretat que ofereix el país, la gran diversitat i concentració de la seva oferta, fan d'Andorra una destinació de compres de primer ordre i també un complement molt destacat de les seves vacances o escapades d'estiu o hivern. Informi’s a recepció sobre les franquícies per a realitzar compres al país.